Bagte sommergrøntsager med kylling og skyr
Ingredienser:
- 1 kg skrubbede små kartoffler
- 15 g smør
- 900 g kyllingeover- og underlår
- 1 dl Karolines Køkken® Skyr 3% med sennep, honning og dild
- 150 g rensede hele radiser
- 3 rødløg i kvarte (ca. 300 g)
- 10 forårsløg i 6-7 cm stykker (ca. 200 g)
- 1 1⁄2 tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 1⁄2 dl hakkede friske dildkviste
- 1⁄2 dl top af forårsløg
- 1 dl Karolines Køkken® Skyr 3% med sennep, honning og dild
Fremgangsmåde:
Læg et stykke bagepapir i ovnens, eller anden stor, bradepande og kom kartofler og smør heri. Stil det i den varme ovn i ca. 2 min., til smørret er smeltet. Tag bradepanden ud og bland smør og kartofler. Kom kyllingelår og skyr i en plastikpose egnet til madvarer og vend godt rundt. Fordel kyllingelårene mellem kartoflerne og bag det midt i ovnen i ca. 20 min. Tag bradepanden ud, fordel radiser, rødløg og forårsløg og drys hele retten med salt og peber. Bag forårsgrønsager og kylling færdig midt i ovnen.
Drys med dild og top af forårsløg og server retten, gerne i bradepanden, sammen med iskold skyr.
Bagetid:
Ca. 40 min. ved 250°?
Antal personer: 4